Wie we zijn

Congressen MetZorg is een congresadvies- en organisatiebureau met een jarenlange ervaring in de zorg en in het organiseren van congressen.

We kennen de zorgsector van binnen en van buiten.

In 1989 waren we betrokken bij de opstand van verpleegkundigen, we werkten bij de VVIO en bij NU’91. Na van alles geleerd te hebben over voorlichting, woordvoering, werving en marketing vertrokken we in 2000 bij NU’91 om bij Elsevier Gezondheidszorg (Reed Business) te gaan bouwen aan een congresafdeling. Daar hebben we jaarlijks tientallen succesvolle congressen georganiseerd, voor onder meer de zorgvakbladen Nursing en Zorgvisie.

Marcellino Bogers was ziekenverzorgende, psychiatrisch verpleegkundige, verpleegkundig docent, belangenbehartiger, beleidsmedewerker en cabaretier, en is dagvoorzitter, congresontwikkelaar, provocatief coach, trainingsacteur en mede-auteur van ‘Humor als verpleegkundige interventie 2.0’ en mede-eigenaar van MetZorg.

Fransiska Kleijer is aan de UVA afgestudeerd in Slavische talen en letterkunde, en is communicatiedeskundige, marketeer, eindredacteur, teammanager, projectleider, tekstschrijver, mede-auteur van ‘Humor als verpleegkundige interventie 2.0’, auteur van ‘Haar erenaam was moeder’ en mede-eigenaar van MetZorg.