Avondsymposium Dikkedarmkanker: als het persoonlijk wordt | 20 november 2017 | ReeHorst, Ede

 •  

  Maandag 20 november 2017 | 18.30 – 22.00 uur | ReeHorst, Ede

  Avondsymposium Dikkedarmkanker: als het persoonlijk wordt

  Tijdens dit avondsymposium staan we stil bij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dikkedarmkanker en de implicaties ervan voor de praktijk. Het is van belang dat de nieuwste ontwikkelingen uit wetenschappelijke studies ook in de dagelijkse praktijk onderzocht worden. We  gaan daarom nader in op het verzamelen van deze real life data, in het bijzonder bij dikkedarmkanker.

  Op deze manier krijgen we meer inzicht in de resultaten van behandelingen, onder andere op het gebied van overleving en kwaliteit van leven, bij de patiënten die dagelijks in het ziekenhuis komen.

  _________________

  Praktische informatie

  Organisatie
  Dit avondsymposium wordt vormgegeven en mede mogelijk gemaakt door Servier Oncology.

  Waar en wanneer
  Dit avondsymposium is onderdeel van de Oncologiedagen voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten en vindt plaats op maandag 20 november 2017 van 18.30 tot 22.00 uur in congrescentrum ReeHorst te Ede.

  Accreditatie
  Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en het VSR voor 3 punten. Wil je voor de punten in aanmerking komen, vul dan je BIG-registratienummer OF het relatienummer van het Kwaliteitsregister V&V/Verpleegkundig Specialisten Register in.

  Aanmelden
  Deelname is gratis en inclusief buffet. Meld je aan door hieronder op de knop aanmelden te klikken. Na registratie ontvang je een e-mail ter bevestiging, met een link naar een pdf, dit is je toegangsbewijs.  Ontvang je die e-mail niet, check dan even je spambox (vooral bij hotmailaccounts!) en/of neem contact op via info@congressenmetzorg.nl.

   

  • 20 november 2017
   18:30 - 22:00

  Locatie

  locatie  

  Adres
  Congrescentrum ReeHorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede